Huidproblemen Cavalor

Gisteren werden de supplementen van Cavalor al uitgebreid uitgelegd en vandaag zijn de uitwendige producten aan de beurt!

We beginnen met de Derma Wash & Derma Spray. Derma Wash is een hygiënische shampoo op basis van chloorhexidine die gebruikt wordt om paarden met een schilferige huid, doffe vacht of huidaandoening te wassen. Chloorhexidine is een uitstekend desinfectiemiddel en remt de groei van bacteriën en schimmels. Beide producten zijn pH neutraal wat een positieve werking heeft op de paardenhuid die een pH-waarde heeft van 7,0 - 7,4. Door de glycerine die is toegevoegd aan de Derma Wash wordt de huid gehydrateerd en gaat de vacht weer glanzen.

Ten tweede de Lurax Cream. Deze crème stimuleert wondheling, vermindert littekenvorming en zorgt ervoor dat het haar sneller terug groeit in zijn natuurlijke kleur. Huidcellen worden voorzien van nutriënten die belangrijk zijn bij de regeneratie zodat er minder littekenweefsel wordt gevormd. Daarnaast werkt de Lurax Cream koelend en kalmerking waardoor de wond rustig kan genezen.

Tot slot mogen we Mud Doc niet vergeten, dé crème tegen mok. Meer dan 10 essentiële oliën werken samen om de kootholtes te ontsmetten, te helen en de pijn te verzachten. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor wonden sneller genezen en tenslotte zal de hydraterende crème de elasticiteit van de huid verbeteren waardoor minder littekenweefsel gevormd wordt.

Heb jij nog meer vragen over een van deze (of andere) producten van Cavalor? Neem gerust contact met ons op!

LET OP! Tot en met 6 oktober ontvang je 10% korting op alle huidprobleem producten!

  Ruyters voor ruiters / JRS     25-09-2019 11:33     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.