Ruyters voor ruiters - Specialist in zadelmakerij

Ruyters voor Ruiters, de zadelspecialist voor elke paardensporter vind je in Nuenen. Tezamen met de zeer uitgebreide collectie topmerken van de winkel vind je hier onze showroom op een verkoopruimte van ruim 1000m2.  

Service, kwaliteit en deskundigheid staan voorop met een uitgebreide collectie zadels en toebehoren van de merken Erreplus, Amerigo, Albion, Passier, Anky en Ikonic. Met topkwaliteit van de beste merken helpen wij je graag aan het perfecte zadel aangepast op locatie en van maatwerk voorzien in ons eigen atelier. 

Een groot deel van de werkzaamheden van zadel specialist Bart Berkvens vindt plaats bij de klanten thuis of op concours. Toch begint een gemiddelde werkdag in het atelier van Ruyters voor Ruiters, de zadelmakerij van Sandy Ruyters en Bart Berkvens in Nuenen. In deze werkplaats voert Bart eigenhandig al het onderhoud, diverse aanpassingen en reparaties uit. Niet alleen de zadels die hem toevertrouwd worden, neemt hij met precisie onderhanden. Allerlei tuigage passeert de revue; hoofdstellen, slofteugels, laarzen, er is weinig dat niet gerepareerd of aangepast kan worden. 

Wij verzorgen service en onderhoud aan zadels van vele nationale- en internationale topruiters en stallen. Om onze kennis en vaardigheden up to date te houden bezoeken we regelmatig leveranciers en fabrieken in het buitenland waar we nieuwe informatie en trainingen krijgen die wij toe kunnen passen op de zadels van de klant. Voor een aantal zadelmerken waar wij intensief mee samenwerken verzorgen wij ook de service voor hun sponsorruiters. Wij hechten veel belang aan samenwerking en interactie met zowel leverancier als ruiter om zo een goede en langdurige relatie op te bouwen. Daarom zijn wij vaak met een mooie stand aanwezig op nationale- en internationale evenementen. Voor onze zadelverkoop en service reizen wij ook naar klanten in vele landen binnen en buiten Europa. 

Al met al een goede reden om de winkel te bezoeken als je op zoek bent naar het perfecte zadel! Parkeren voor de deur en met een lekkere kop koffie erbij shop je alle andere benodigdheden bij Ruyters voor ruiters!