filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Robinson verband is van essentieel belang voor jouw EHBO koffer. Dit verband is speciaal voor je paard en zorgt ervoor dat zwellingen, kneuzingen en infecties binnen de perken worden gehouden. Speciaal voor de hoeven hebben we Animalintex  Hoof Shaped. Voor wanneer er een kompresgaas nodig is maken we gebruik van het absorberende meerlagige kompres en wondverband.


 


Bezig met laden...
visibility

ROBINSON Animalintex Hoof Shaped

Animalintex is een absorberende meerlagige kompres en wondverband. Animalintex is geclassificeerd als een diergeneesmiddel.

9,95

visibility

ROBINSON Animalintex

Animalintex is een absorberende meerlagige kompres en wondverband. Animalintex is geclassificeerd als een diergeneesmiddel.

8,05

visibility

ROBINSON Veterinary Gamgee

Sterk absorberende verbandwatten omgeven door een laag van katoenen gaas.

17,50

De producten van Robinson zijn gemakkelijk te bestellen op onze website voor een fijne prijs. Bestel nu op www.ruytersvoorruiters.nl en gun jezelf en jouw paard een fijnere beleving van de paardensport! Kom je er niet uit? Of wil je contact opnemen met ons bel dan 040-2952275 of mail ons eenvoudig via het contactformulier. Sportieve groet!

Animalintex mag niet worden gebruikt in combinatie met andere medische preparaten, met uitzondering na advies van uw dierenarts, die voordat het verband wordt aangebracht op geïnfecteerde wonden moet worden geraadpleegd. Zorg ervoor dat het verband niet te strak wordt aangebracht en dat het verband niet te heet is.


Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.