filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Albion zadels staan voor extra comfort voor paard en ruiter. De luxe zadels zijn niet alleen een lust voor het oog door het unieke ontwerp, maar je geeft je paard een grote bewegingsvrijheid van de rug en schouders. Hierdoor worden de rugspieren zo licht mogelijk belast. 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Albion Europa SLK2 Short back panel

Dressuurzadel met diepe zit en gebouwd met houten boom en grote vaste wrong onder het zweetblad. Bij bestelling nemen wij contact op om...

3.195,00

visibility
shopping_cart

Albion Europa SLK2 Ultima

Dressuurzadel met diepe zit en gebouwd met houten boom en grote vaste wrong onder het zweetblad. Bij bestelling nemen wij contact op om...

3.350,00

visibility
shopping_cart

Albion Evolve Elite Sport Mono

Albion Evolve Elite Sport Mono. Eventing zadel met monoblad. Bij bestelling nemen wij contact op om de specifieke maatvoering te bespreken.

3.750,00

visibility
shopping_cart

Albion Fabrento

Albion Dressuur zadel. Bij bestelling nemen wij contact op om de specifieke maatvoering te bespreken.

3.495,00

visibility
shopping_cart

Albion Revelation Couture Cross Country

Albion Revelation Couture Cross Country. Eventing zadel met monoblad. Bij bestelling nemen wij contact op om de specifieke maatvoering te...

3.195,00

visibility
shopping_cart

Albion Revelation girth dressage

Albion Revelation girth is een anatomisch gevormde dressuursingel van zwart kalfleder met RVS gespen en rode piping.

283,00

visibility
shopping_cart

Albion Revelation Red Label

Revelation Red Label dressuurzadel met een licht ondersteunende zit met individuele knierolmaat en positionering. Bij bestelling nemen...

3.795,00

Albion denkt ook aan de ruiter. Door het monoblad in het zadel is er nauw contact tussen paard en ruiter. De zadel heeft een super zachte, diepe zit en wordt gemaakt van luxe kalfsleer. Ook ligt het onderbeen van de ruiter rustiger door het aparte ontwerp van de kniewrongen. Dit komt door de extra steun die het bovenbeen krijgt.

Albion Couture House lanceerde met trots hun zeer exclusieve Revelation Couture-assortiment in 2011, waaronder een dressuur-, crosscountry- en springmodel. In de herfst van 2013, als gevolg van een ongekende vraag naar een ‘off the peg’ Revelation-zadel, lanceerde het met trots het Revelation Red Label.

Revelation Couture zadels kunnen op bestelling gemaakt worden voor het paard en met ingestelde knieblokken voor de ruiter met behulp van de nieuwe Albion Precision Fitting Systems.
 Albion Revelation

De zadels van Albion zijn populair onder de internationale top van ruiters, zoals Laura Tomlinson en Hans Peter Minderhoud. Mede door samenwerking met deze topruiters en trainers krijgt Albion het voor elkaar om telkens opnieuw een zadel te voorzien van extreem hoge kwaliteit en luxe comfort. De zadels worden voorzien van de hoogste Britse kwaliteitsstandaard.
 

Deze producten zijn gemakkelijk te bestellen op onze website voor een fijne prijs. Bestel nu op www.ruytersvoorruiters.nl en gun jezelf en jouw paard een fijnere beleving van de paardensport! Kom je er niet uit? Of wil je contact opnemen met ons bel dan 040-2952275 of mail ons eenvoudig via het contactformulier. Sportieve groet!


Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.