filter_list

Filter

0
Onbeperkt

De missie van Acavallo is om producten te creëren voor de gezondheid en bescherming van het paard dat de atletische prestatie van zowel het paard als de ruiter verbetert. Acavallo wil dat de ruiter, zowel amateur en professioneel hun referentie is. Zij horen graag wat hun bevindingen, ervaringen en vragen zijn zodat zij nauwkeurig in kunnen spelen op hun behoefte. 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

ACAVALLO Arena AluPRO Veiligheidsbeugels

De Acavallo beugels Arena Alupro zijn gemaakt van aluminium en een speciaal polymeer materiaal. Dankzij het polymere materiaal heeft de...

159,95

visibility
shopping_cart

ACAVALLO Bitschijven soft

Verkrijgbaar in kleuren zwart en bruin.

17,95

visibility
shopping_cart

ACAVALLO Kinkettingbeschermer soft gel

10,95

visibility
shopping_cart

Acavallo stijgbeugels Arena AluPRO junior 10.5 cm

De Acavallo beugels Arena Alupro Junior speciaal voor kinderen zijn gemaakt van aluminium en een speciaal polymeer materiaal. Dankzij het...

145,00

Acavallo is in 2003 opgericht door Mauro Benetti en Monica Speroni in Italië. Dankzij hun passie en kennis is het merk excellent in de sector van de paardensport. Ze zijn internationaal bekend om de betrouwbaarheid van hun producten.

Als laatste belooft Acavallo alleen maar hoge kwaliteit producten te leveren, dankzij jarenlange kennis in het veld van de paardensport. Wij van Ruyters voor Ruiters verkopen onder andere veiligheidsbeugelsbitschijvensoftgel kinkettingbeschermers en nog veel meer.

De bitringen en kinkettingbeschermer bestaan uit een zachte laag gel om de huid van het paard te beschermen. Hierdoor ontstaat minder irritatie op de rug en mondhoeken en voorkomt dat het bit gaat schuiven in de mond van het paard.

Deze producten zijn gemakkelijk te bestellen op onze website voor een fijne prijs. Bestel nu op www.ruytersvoorruiters.nl en gun jezelf en jouw paard een fijnere beleving van de paardensport! Kom je er niet uit? Of wil je contact opnemen met ons bel dan 040-2952275 of mail ons eenvoudig via het contactformulier. Sportieve groet!


Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.