CAVALOR Dry Feet
CAVALOR Dry Feet
0 Reviews | Review toevoegen

Cavalor Dry Feet Natural is een spray welke ervoor zorgt dat de straal en zool droogt en rotstraal wordt tegen gegaan. Vocht en vuil kunnen ervoor zorgen dat de straal van de hoef zacht wordt, hier...

Verzendkosten

€ 6,95 

1-2 werkdagen

1-2 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cavalor Dry Feet Natural is een spray welke ervoor zorgt dat de straal en zool droogt en rotstraal wordt tegen gegaan. Vocht en vuil kunnen ervoor zorgen dat de straal van de hoef zacht wordt, hierdoor kan rotstraal ontstaan. Cavalor Dry Feet Natural trekt goed in en is gemakkelijk aan te brengen dankzij de sprayer. 

Rotstraal is een veelvoorkomende bacteriële infectie aan de hoef, ter hoogte van de straal. Paarden en pony's met diepe groeven en nauwe hielen lopen en hoger risico om rotstraal te krijgen. Toch blijven er, hoe schoon de stal of box van je paard ook is, altijd pathogenen aanwezig. Een stal waar mest in ligt of een natte, modderige paddock is een ideale omgeving voor anaerode bacteriën. De bacteriën kunnen hierdoor overleven in de hoeven van het paard. Hier kunnen de bacteriën schade aanrichten en het beschadigde weefsel geeft toegang tot diepere en gevoeligere structuren, met kreupelheid tot gevolg. 

De vernieuwde formule van Cavalor Dry Feet Natural is 100% natuurlijk en bevat een combinatie van goede bacteriën (probiotica) en inuline (prebiotica). De inuline stimuleert de probiotica in het product in hun activiteit. De inuline heeft tevens goede invloed op de goede micro-organismen aanwezig op de paardenhoef. De probiotica en prebiotica zorgen er samen actief voor dat de slechte bacteriën, die onder andere rotstraal veroorzaken, worden verdrongen. De probiotica in Cavalor Dry Feet Natural heet bacillus ferment, die is een verzameling van bacteriën die van nature voorkomen op de gezonde hoef en daar goed kunnen gedijen. De inuline is een goede voedingsbron voor de bacillus ferment en draagt bij aan een goede, langdurige werking.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten