NIEUWS
Tijd voor een welverdiende vakantie

  24-07-2019  

Ook voor ons is het tijd voor een welverdiende vakantie.  Wij gaan voor twee weken genieten van het heerlijke weer zodat wij straks weer helemaal uitgerust zijn.  Ruyters voor Ruiters sluit zijn deuren van 29 juli tot en met 11 augustus.  We verwelkomen jullie graag na 11 augustus weer terug in de winkel.  Na onze vakantie zijn wij weer helemaal uitgerust om jullie te voorzien van de mooiste producten en het beste advies.  Houd onze Facebook- en Instagram pagina goed in de gaten voor leuke win acties, kortingen en al het laatste nieuws. 

Lees meer

Einde tweedehands ruitersportbeurs

  13-06-2019  

Einde tweedehands ruitersportbeurs Wij willen iedereen bedanken die onze allerlaatste editie van de tweedehands ruitersportbeurs heeft bezocht! We hebben genoten van alle lovende reacties en de drukte!  Heb je dit jaar spullen ingeleverd? Vanaf 24 juni kun je komen kijken wat er is verkocht en de overige spullen ophalen. Zorg dat je voor 15 juli bent geweest, daarna heb je geen recht meer op je spullen en ook niet op uitbetaling. Vergeet je bewijsbrief niet! Wil je op de hoogte blijven van al onze acties, volg ons dan via facebook & instagram

Lees meer

Inleveren 2de hands spullen

  07-05-2019  

2019 is de allerlaatste editie van de 2de hands ruitersportmarkt! Het inleveren van de spullen is dit jaar alleen op afspraak. Dit kan bij ons in de winkel, of telefonisch (040-2952275) Doe dit tijdig, de eerste week zit al bijna vol!  

Lees meer

TWEEDEHANDS BEURS: THE FINAL EDITION

  18-04-2019  

Dit jaar houden wij de laatste editie van de tweedehands ruitersportbeurs! Deze zal plaats vinden van 31 mei t/m 8 juni 2019. Inleveren kan vanaf 13 mei t/m 25 mei.  Let op! Inleveren kan alleen op afspraak! Bel naar de winkel om een afspraak in te plannen. (040-2952275) Zoals gewoonlijk dienen alle spullen goed bruikbaar, schoon en niet kapot te zijn. Deze worden door ons gecontroleerd voor in inname. Bij overcompleet stoppen we de inname. Dus nog even aan de was en aan de poets allemaal! Dan gaan wij er voor de allerlaatste keer een fantastische beurs van maken! 

Lees meer