KENTUCKY Leder grooming halster
KENTUCKY Leder grooming halster

De Grooming Halster is gemaakt van artificieel leder (100% diervriendelijk).  Dit artificiële leder absorbeert geen vuil of water, en scheurt, verhard of verkleurt dus niet. Het is veel soepeler da...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 69,99
Prijs per 
Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 13
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Grooming Halster is gemaakt van artificieel leder (100% diervriendelijk).  Dit artificiële leder absorbeert geen vuil of water, en scheurt, verhard of verkleurt dus niet. Het is veel soepeler dan echt leder en dus aangenamer in gebruik. Doordat het artificiële leder geen water absorbeert is deze ook perfect voor het wassen van de paarden. 

De halster heeft geen keelriem waardoor hij zeer gemakkelijk aan en uit te doen is. Vele grooms op topniveau verkiezen een halster zonder keelriem in de poetsstal.  Het neusgedeelte bestaat uit gerold artificieel leder. De maat kan worden aangepast onder de kin als ook aan de linkerzijde van het hoofd. 

Op de halster zit een goud gekleurd plaatje met ons gegraveerde logo dat kan omgedraaid worden om te personaliseren. 

Alle sluitingen zijn goudkleurig en passen zo perfect bij onze presentatielijnen. 

De grooming halster kan worden schoongemaakt met onze Kentucky Horsewear Tack Cleaner. Deze werd speciaal ontwikkeld om artificieel leder proper te maken. Uiterst gemakkelijk en efficiënt! Niet schoonmaken met glycerine zeep.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten