KENTUCKY Kogelbeschermer elastiek wol / bont

De Kogelbeschermer Elastiek met wol heeft een sterke TPU-huls dat als doel heeft te beschermen tegen impact. Deze kogelbeschermer is versterkt met D3O schokabsorberende moleculen*. Het product hee...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 129,99
Prijs per 
Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 25
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag


De Kogelbeschermer Elastiek met wol heeft een sterke TPU-huls dat als doel heeft te beschermen tegen impact. Deze kogelbeschermer is versterkt met D3O schokabsorberende moleculen*. Het product heeft het vermogen om een impact te trotseren die gelijk is aan een klap die een menselijk bot zou breken. De kogelbeschermer bevat een artificieel wollen voering die zeer aangenaam is voor het paard. De ventilatie gaatjes voorkomen oververhitting. De kogelbeschermer is ook uitgerust met een hoger uitgesneden design dan de traditionele kogelbeschermers, wat een volledige vrije beweging toestaat rond de koot van het paard tijdens het springen. De kogelbeschermers bezitten een dubbele elastische invoeging binnen het riemontwerp dat ontworpen is voor de ruiters die een beenbeschermer willen die ultieme bescherming biedt maar ook een traditionelere look heeft. Deze kogelbeschermer elastiek mag in de wasmachine gewassen worden op 30°, geen droger. Kentucky Horsewear ontwikkelde een Boot Spray die alle TPU-beenbeschermers doet glanzen als nieuw! Zeer gemakkelijk en efficiënt!
Verkrijgbaar in zwart en bruin, in maat Full.

- Sterke TPU-huls
- Artificiële wollen voering
- Omgeving van de kogel beschermd door D3O schokabsorberende moleculen
- Hoger uitgesneden voor een optimaal comfort
- Dubbele elastieksluiting: gemakkelijk aan te passen

* D3O schokabsorberende moleculen: In de vrije toestand is D3O een vloeistof, maar wanneer een plotse slag of stoot op de vloeistof wordt uitgeoefend verhardt deze onmiddellijk. De energie van de slag wordt daarbij geabsorbeerd en gedispergeerd, alvorens het materiaal zijn oorspronkelijke vloeibare toestand opnieuw aanneemt.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten