Huidproblemen NAF

UITGELICHT: NAF

NAF heeft een speciale lijn voor alle huidproblemen, deze lijn heet Love the Skin. De lijn bevat belangrijke producten die verzachtend en verzorgend werken voor paarden die lijden aan een jeukende, schilferige huid of bulten, veroorzaakt door seizoensgebonden irritaties of allergische reacties. Een paar daarvan lichten wij vandaag uit.

D-itch Supplement
Love the SKIN D-Itch Supplement biedt een unieke mix van wetenschappelijk gecontroleerde, natuurlijke antioxidanten die het lichaam op een natuurlijke wijze ondersteunen bij de afvoer van afvalstoffen. Het hoogwaardige MSM, in combinatie met een unieke kruidenformule, ondersteunt een sterke en gezonde huid van binnenuit.

D Itch zalf verzacht en verzorgd de jeukende huid en is zeer geschikt voor paarden en pony’s met zomereczeem. De zalf stilt de jeuk en verzorgd de geïrriteerde huid.

Mud Gard Supplement
Tijdens de natte en modderige periodes is de paardenhuid gevoeliger voor bacteriën uit de bodem. Door het rantsoen te optimaliseren kunnen we het paard helpen om de huid van binnenuit sterker te maken. Mud Gard supplement bevat een unieke samenstelling van natuurlijke antioxidanten die wetenschappelijk zijn onderzocht. De antioxidanten zijn in staat om overtollige vrije radicalen af te voeren uit de gebieden in het lichaam die worden beïnvloed door nattigheid en/of modder. Het bevat ook belangrijke kruiden en andere voedingsstoffen, waaronder MSM, om een sterke gezonde huid van binnenuit te ondersteunen.

Huid Zalf
Een voedende, lichte zalf om een geïrriteerde huid te genezen. De zalf is op basis van MSM en Aloë Vera en wordt goed door de huid opgenomen, zonder een vettige laag achter te laten.

Heb jij nog meer vragen over een van deze (of andere) producten van Cavalor? Neem gerust contact met ons op!

LET OP! Tot en met 6 oktober ontvang je 10% korting op alle huidprobleem producten!

  Ruyters voor ruiters     26-09-2019 11:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.