Huidproblemen Cavalor

Cavalor heeft een drietal supplementen in het assortiment wat oplossing biedt voor huidproblemen.

Allereerst de Hepato Liq, dit product vervult meer dan 100 taken. Het is een supplement wat de lever ondersteund waardoor het paardenlichaam beter afvalstoffen kan verwerken. Hepato Liq ondersteunt het metabolisme, de kruiden die het product namelijk bevat stimuleren de werking van de lever. Kort samengevat zorgt de Hepato Liq er dus voor dat het paardenlichaam van binnen uit wordt gereinigd wat een positief effect heeft op de huid.

Ten tweede heeft Cavalor de Resist + Vit C. Dit supplement verhoogt gedurende het hele jaar de immuniteit. Als paarden ruien zijn ze vaak meer vatbaar voor virale infecties en de Resist + Vit C helpt hier goed bij. Daarnaast verhoogt het product het uithoudingsvermogen, paarden gaan minder zweten tijdens trainingen. Een sterk immuunsysteem is de sleutel naar een gezond en sterk lichaam!

Tot slot bevat de OilMega een uitgebalanceerde mengeling van specifieke vetzuren en natuurlijke antibiotica. Dit laatste verzekert de gezondheid van de darmflora door schadelijke pathogene bacteriën te doden. OilMega is rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren en bevat daarnaast vitamine E. Het manipuleren van de voedings-vetzuur-verhouding met de OilMega kan van nut zijn voor het moduleren van de immuniteit status en de conditie van de huid.

Ontvang nog tot 6 oktober 10% korting op alle huidprobleem-producten!

Twijfel jij nog over een van deze producten? Neem dan contact met ons op en wij denken met je mee!

LET OP! Morgen worden de uitwendige producten van Cavalor nog uitgelegd!

  Ruyters voor ruiters / JRS     24-09-2019 16:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.